lunes, 13 de julio de 2015

TALLER INTENSIU DE JULIOL DE DANSA CONTEMPORÀNIA - 27 AL 31 DE JULIOL


Horari: 19H30-21H
Dies: 27 juliol- 31 juliol
Durada: 2 diària
Públic: tots aquells amb interès en la dansa contemporània


Sinopsi:

La dansa contemporània es pretén que sigui la dansa d'avui, així que ella té la intenció de posar en pràctica, per definició, tot el pensament contemporani treballant la persona en tot el seu potencial creatiu i físic mitjançant el desenvolupament de tots els aspectes del coneixement físic , filosòfic, espiritual i emocional.

En aquest curs intensiu treballarem el concepte de alineamento, perpetu mobile i consciència del debujo espacial que un faç a l'es moure. Prendrem consciència de centre motor del moviment il necessidat d'aquest es manter constantment actiu de forma a que el moviment no surti de l'esforç, però si l'acte d'estar viu en conscient del moment present. D'aquesta manera començarem el nostre treball amb meditació, continuant amb treball d'escalfament en parella i posteriorment treballarem algunes coreografies que treballem aquests mateixos conceptes.


Biografia:

Ana Leitao

Nascuda a Plovdiv, Bulgària, el 1982 es va graduar en Dansa Contemporània a Balleteatro, Porto. Va estudiar i matemàtiques aplicades a l'astronomia a la Facultat de Ciències, Universitat de Porto física. Màster en Origen i Evolució de la Vida de la Universitat del Minho. Ex-investigadora PRBB_ Parc Recerca Biomèdica de Barcelona, en els models de les criptes de les cèl · lules mare. Fundadora de la Cia. Bacantoh Associació Cultural i, de Barcelona. Creadora del Festival TUDANZAS dansa social, el Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario