QUI SOM?

QUI SOM?

Bacantoh, és un col·lectiu de ballarins, investigadors i persones que es dediquen al cos, associant el seu component física dansaire a la ment, a l'espirito i a l'emoció humana. Assumint l'ésser humà com més que un cos i entenent la complexitat de la seva existència, Bacantoh busca reunir les forces oposades del Butoh + Bacants que estan en el més íntim de cada individu, apropant de la bellesa de les coses senzilles.


 


Ana Leitão | Coreografa | Investigadora | Profesora

Nascuda a Plovdiv, Bulgària, al 1982. Graduada en Dansa Contemporànea per Balleteatro, a Oporto. Estudià Matemàtiques i Física aplicada a la Astronomía a la Universidade do Oporto. Màster en Evolució i Orígens de la Vida a la Universidade do Minho. Fundadora de la cia. Danza y Associacion Cultural Bacantoh, Barcelona. Creadora del Festival TUDANZAS Barcelona.


Francisca Araújo | Profesora | Bailarina

Nacida en 1994 en Guimarães, Portugal. Licenciada en Danza Contemporánea- carrera en Intrepretacion y Creación, por la Escola Superior de Danza, en Lisboa. Hace su ultimo año de carrera en Coreografia y Técnicas Interpretativas del Conservatori Superior de Danza del Institut del Teatre, Barcelona. Se ha formado en Danza Clásica según el programa del Royal Ballet Academy en su ciudad de origen. Es actualmente miembro del grupo, de bailarinos de Breaking, C4 Effekt Crew.

*Añade a sus busquedas artitsticas el batxillerato en Artes Visuales en la Escola Secundária Francisco de Holanda en Guimarães, Portugal.