lunes, 13 de julio de 2015

TALLER DE TÈCNIQUES DE COMPOSICIÓ- 24 de JULIOL- 17h30 - 20h30


Horari: 17:30h – 20:30h
Dies: 24 juliol
Durada: 3 hores
Públic: tots aquells interessats en l’art de crear Corporalmente.

Sinopsis:

Partint del significat bàsic de composició - acció i efecte de compondre (ajuntar diverses coses i col·locar-les en ordre de manera per a crear una i / o construir alguna cosa) i prenent la dansa com l'acte de transformar efímerament l'espai-temps. Podem definir compondre en Dansa com el conjunt d'accions que conjuntament produeixen la transformació efímera de l'espai-temps creant un ordre, el qual serà interpretat per l'observador.

En aquest taller pretenem donar bases teòric-pràctiques de com podem pensar la dansa de forma fragmentada i ajuntar elements interns i externs a l'acte de dibuixar l'espai (música, ritme, dramatúrgia). Així d'una manera intuïtiva-racional crearem petites peces de dansa.

Aconsellem als participants d'aquest taller portar objectes que els hi agradin, com llibres, poemes i imatges.

Ana Leitao

Nascuda a Plovdiv, Bulgària, el 1982 es va graduar en Dansa Contemporània a Balleteatro, Porto. Va estudiar matemàtiques aplicades a l'astronomia a la Facultat de Ciències, Universitat de Porto Física. Màster en Origen i Evolució de la Vida de la Universitat del Minho. Ex-investigadora PRBB_ Parc Recerca Biomèdica de Barcelona, en els models de les criptes de les cèl· lules mare. Fundadora de la Cia. Bacantoh Associació Cultural de Barcelona, i, creadora del Festival TUDANZAS dansa social, a Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario