INTERCANVIS ARTÍSTICS


- Durant l'any de 2014, Bacantoh, BALE DA CIDADE de Taubaté i l'INSTITUT OSWALDO RIBEIRO DE MANDONCA, iniciessin un projecte d'intercanvis entre Espanha (Barcelona) i el Brasil (Estat de Sao Paulo), de manera a enfortir el linguage contemporani de les arts performàtiques.

- Durant els anys 2011 i 2012, les associacions Bacantoh, ECLIPSE ART i Annex, amb la intenció de buscar un llenguatge d'intercomunicació entre dansa, teatre i clown, han creat el Laboratori de Creació en Temps Real, LAB C, en el qual han donat origen a les peces MAR PORTUGUES i AMOR. El Lab C s'ha constituït per un conjunt de 12 laboratoris, 3 dels quals efectuats a Barcelona.


- Les companyies Bacantoh i ECLIPSE ART donar a llum des del 6 fins l'11 d'abril del 2010 un cicle d'intercanvi nascut del desig de fomentar, estimular i enriquir els llaços culturals entre Espanya i Portugal. Aquest cicle contribueix a la creació d'un eix de mobilitat d'artistes i de públics entre Lisboa-Porto i Barcelona, promovent l'intercanvi d'experiències artístiques i vivencials dels agents implicats i internacionalitzant l'art catalano-portuguès.


- Els dies 3 i 4 de juliol Bacantoh promou el cicle 4 sols 4 vides, 4 performances de quatre ballarines portugueses protagonitzades al Niu Espai Artístic i Contemporani i en Miscel·lània, continuant i donant força a aquesta interconnexió amb el país veí, Portugal. El 29 d'octubre formarà part del Festival "Europees" dins de la programació cultural del CC les Corts, promovent també a joves cantants emergents i podent gaudir d'una degustació culinària per part de la Casa Portuguesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario