martes, 25 de septiembre de 2012

ABIERTAS LAS INSCRIPCIONES PARA TRIMESTRE| OCT-DEC 2012| ESPACIO BACANTOH













Elisabet Sanchez| Performer i Terapeuta

Horari 

Dimarts i Dijous 18h-19h30
    
A la recerca de la presència escènica i l'autenticitat de les emocions. En aquest taller explorarem les contradiccions corporals amb pautes de moviment i improvisacions, basant-nos en el mim corporal dramàtic, el clown, els ritmes i la veu.











Ana Leitao| Coreografa i Ballarina

Horari

 Diluns      13h-14h30 intermedi/ avancat 
                20h-21h30 iniciació/intermedi



 Dimecres 13h-14h30 intermedi/avancat
                20h- 21h30 iniciació/intermedi

La dansa contemporània és la dansa d'avui ... Va des del ioga fins a la dansa africana, passant per tècniques més específiques de l'art contemporani, com el contacte improvisació, limón, etc. Així que és la àrea ideal per un es iniciar al moviment, aprenden a col · locar el nostre cos, a moure dins del ritme, a moure en espai ja simplesmente alliberar-se.





Nina Yoga| Professora Certificada

Horari 

Dimarts i Dijous 19h45-21h
            
Dissabtes 12h-13h15


Sumértgente una classe nutritiva i energitzant dissenyada per demostrar els principis fonamentals d'equilibri, flexibilitat i força.
Tornant nostra atenció a una part del cos, (per exemple, cames, cor / ABS, braços) i capacitar a escoltar i ser més poderosos i flexibles. .

El resultat d'aquesta pràctica és l'obtenció de cossos forts i ments concentrades, utilitzant el flux dinàmic de les postures de ioga i la meditació guiada.





Crisal Bless| Poeta, Escriptora i Performer

Horari
          
Dilluns i Dimecres 18h30-20h00 

Laboratori d'escriptura en acció

La escriptura és un art, una comunicació que ens fa viatjar a les llunyanies de l'infinit i a les profunditats de l'ànima. La nostra barca seran el microrrelat, la poesia i la creació de Personatges. A través d'Exercicis de creació literària, Exploracions individuals i creació conjunta,viurem i transformarem la història treballant-la des de l'acció.
No requereix experiència prèvia. Àmplia el Coneixement de gent AMB Trajectòria a través de metodologia innovadora i creativa.





Naty Gimenez| Ballarina i Il lustradora

Horari 

Dilluns i Dimecres 17h30-18h15


En aquest taller es pretén que els nens descobreixin el seu cos, la seva identitat i les seves potencialitats expressives i creatives. En aquesta classe a través de jocs aprendrem la técnica per descobrir el nostre cos i amb el expressar les conceptes abstrates inerentes a l'imaginari infantil i juvenil.











Ana Leitao| Coreografa i Ballarina

Horari 

Dimarts i Dijous 16h30-18h


En aquest taller centrarem el nostre treball, en quatre conceptes de contacte, el tacte (punt Röling, esllavissades de terra), les forces oposades (com dos cossos amb les forces contrarias es poden comprendre), xoc (amb inèrcia i moment), la sincronia temporal (mantenir contacte amb un altre cos sense contacte)

No hay comentarios:

Publicar un comentario