sábado, 5 de noviembre de 2011

3º Edició | Nits de Progress | Divendres 11 |Novembre| 2011

Sinopsi:

Les "NITS DE PROGRESS" són:
Un espai d'experimentació;
Un espai de vivències.
Un espai de reflexió.
Un espai de cerca.
Un espai de desenvolupament.


concepte:

En l'actualitat a més d'una crisi econòmica hi ha una crisi social, on s'entén per una crisi social tota una crisi de valors, de lluites, d'idees i fins d'espiritualitat ...
L'art com altres àrees està també ella en crisi i més que això es troba vivament enredada en un passat que apesar de extremament ric és passat.
Tots sentim i sabem que hem de buscar una nova art. Així aquestes trobades de presentacions de propostes en procés, pretenen crear un espai de crítica i reflexió sobre les arts escèniques. Fent renéixer l'antic concepte d'avantguarda artística.objectius:

Les "Nits en Progress" tenen com a objectiu:

-Promocionar i donar a conèixer el treball de coreògrafs emergents, possibilitant que el seu treball sigui presentat en un context que indueixin al desenvolupament d'aquests mateixos treballs.

-Crear un espai obert a la crítica artística, en el qual a través d'una critica comunitària als treballs presentats, es busquessin conjuntament millores als treballs presentats i s'incentivarà el desenvolupament de nous Llenguatges Artístics.Freqüència de l'activitat: Mensual, sent cada mes efectuada en un local diferent.

Preu: Activitat gratuïta

Propera edició: Divendres dia 11 de Novembre de 2011

Local: Convent de Sant Agusti,
C/ Comerç, 36
08003 Barcelona
Tel.: 93 256 50 00
Fax: 93 268 0825

No hay comentarios:

Publicar un comentario