lunes, 7 de septiembre de 2015

TALLER INTENSIU DE SETEMBRE DE DANSA CONTEMPORÀNIAHorari: 10h- 17h30- dissabte y 10h-13h- diumenge
Dies: 19 setembre- 20 septembre
Durada: 9 hores
Públic: tots aquells amb interès en la dansa contemporània

Sinopsi:

La dansa contemporània es pretén que sigui la dansa d'avui, així que ella té la intenció de posar en pràctica, per definició, tot el pensament contemporani treballant la persona en tot el seu potencial creatiu i físic mitjançant el desenvolupament de tots els aspectes del coneixement físic , filosòfic, espiritual i emocional.

Aquest taller pretén donar a ballarí la consciència del moment present de tal manera que l'acte d'actuar passi a ser l'acte de ser.
Com l'acte de no fer es pretén que la dansa per al bailarin no sigui un acte teatre però si un acte de BE (SER). Decreixent el sentit d'esforç i augmentant el sentit de dibuixar l'espai efímerament.

Aquest Taller es divideix en 3 parts diares:

1 * - part- Escalfament, treball percepció de l'espai, traccionalidad i temps, fisicalitat (alineamento- perpetu mobile- com concervar l'energia del moviment).
2 * -part- Treball del desenvolupament de la capacitat d'intercomunicació no verbal entre bailarinos.
3 * -part- Coreografies Baseades en aquest conceptes.Biografia:

Ana Leitao


Nascuda a Plovdiv, Bulgària, el 1982 es va graduar en Dansa Contemporània a Balleteatro, Porto. Va estudiar i matemàtiques aplicades a l'astronomia a la Facultat de Ciències, Universitat de Porto física. Màster en Origen i Evolució de la Vida de la Universitat del Minho. Ex-investigadora PRBB_ Parc Recerca Biomèdica de Barcelona, en els models de les criptes de les cèl · lules mare. Fundadora de la Cia. Bacantoh Associació Cultural i, de Barcelona. Creadora del Festival TUDANZAS dansa social, el Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario