PROJECTES I ASSOCIACIONS


PROJECTOS 2008- 2014PROJECTES ESCOLARS I SOCIALS


-Laboratori De Dansa - Casal de Barri Pou de la Figuera- Barri del Casc Antic, Barcelona: 2011-2014

-Projecte D'Dansa i Akido- Escola Cervantes- Barri del Casc Antic, Barcelona: 2013-2014

- Cursos Anuals de Dansa Contemporània i Contacte Improvisación- Barri del Casc Antic, Barcelona: 2010-2014

Parcerias amb: EL UP, Agrupació Folklòrica de Barcelona, Casal de Joves Palau Alòs 


COMPLEXIDADE  (Ana Leitao

una plataforma per a l'exploració del concepte de la improvisacio y la matematica dels sistemas complexes a través del moviment, l'objectiu es desenvolupar la relacio entre improvisacion i complexidad.

"O todo e maior de que a soma de todas as partes"INTERCAMBIOS

  
Intercâmbio Cultural Portugal | Espanha | Brasil

El arte vivo, el arte del momento. Plataforma para el desarollo y metodo de creacion en tiempo real.


ASSOCIACIONS 2010-2015


2014- 2015- Projectes Interdesciplinares - Dansa i Multimedia  


2012- 2014- Projectes Interdesciplinares (Ana Leitao i Pedro Malveiro) 

URBANISME DANSAT 


una plataforma per a l'exploració de disseny urbà i arquitetónio a través del moviment, l'objectiu és desenvolupar la relació entre l'espai i el cos en les ciutats socio-urbanes

“Nada é experienciado por si, mas na sua relação com a envolvente” 

Kevin Lynch (arquiteto urbanista)

http://cargocollective.com/urbanismodanzado


http://www.facebook.com/urbanismo.danzado

IMPRESIONES DANSADES 

ART | COS - com a instrument artístic


En la recerca d'una unitat global entre l'efímer i l'etern, entre la dansa i la pintura, entre l'expressió i la impressió. Es pretén una experiència sobre el moviment del cos a través de la dansa, capaç d'imprimir en el pla de la pintura la dinàmica del moviment i produir estèticament la unió de les arts.

En un minimalisme orgànic i lliure es pretén segons la comunicació entre les arts, descobrir i comprendre els límits entre el cos i l'espai, i formalitzar una composició artística que expressi equilibrada, estètica i fluida.

TUDANZAS

representa una plataforma oberta i gratuïta a la participació activa i passiva de tots els éssers socials que pretenen compartir experiències i sabers a la comunitat embolicada i envoltant.
La dansa pretén ser un pretext que serveix de punt de trobada i vehicle central per a la comunicació entre arts, cultures i éssers socials, fomentant la interacció amb l'espai públic urbà.

http://www.tudanzas.com/2012-2014- PUNTO POETICO - ( Bacantoh)


Dicem poesia és paraules... però no són paraules... les paraules provenen de la ment la poesia ve del cor.
Així que els nostres punts poètics pretén ser un lloc on tots els individus compartem emoció, l'art i la seva poesia.
Us encoratgem a fer poesia més que vostè meras paraules i que inclou les fronteres d'altres arts.
Així que qualsevol proposta artística que teniu és benvinguda.
Despolate cara a la vida i poetiza  amb el cor - concerts, micròfon obert, espai d'experimentació...
Aquí l'espai és co-creació, partilla i revelació...
Portar els seus instruments musicals, les arts cos de plàstic d'ou i ve a construir la Utopia-lloc 2011-  JAM CONTACT- IMPROVISACIÓ - ( Bacantoh- C. C. Les Corts)


El contacte improvisació va néixer a la dècada de 70, amb una idea de Steven Paxton, que dins d'una avantguarda que es desenvolupava a Nova York, amb el Judson Dance Theater, ha proposat per la primera vegada una dansa en què els cossos es manifestaven en contacte (pel toc). Trencant la distància entre ballarins i introduzindo un caràcter no sexista a la dansaD'aquest toc va néixer en nom dansa del contacte.
En aquest tipus de dansa, els cossos pel toc, els impulsos, les caigudes, les rodades, les relliscades, les contra-forces, els xocs o simplement per la sincronia temporal produeixen una dansa.La improvisació neix de la recerca de cada un dels conceptes anteriorment esmentats, que contraposant a les formes de dansa conegudes no tenen una forma però si un principi mantenir el contacte amb l'altre.

La cia. Bacantoh  pretenent crear un espai de reflexió sobre els conceptes associats al contacte-improvizació, donant espai perquè cada concepte pugui tenir un temps per desenvolupament i enteniment profund, possibilitant una improvisació no escolar, ha creat jams temàtiques de contacte improvisació.


La llibertat és un acte de consciència.
El bon improvisador és el que se sent lliure mateix quan condicionat.
                             
2010- "NITS DE PROGRESS" ( Bacantoh- C.C. Convent Sant Agusti- Casal Pou de la Figuera- C. C. Parc Sandarun)

Un espai d'experimentació;
Un espai de vivències;
Un espai de reflexió;
Un espai de recerca;
Un espai de desenvolupament.

CONCEPTE

En l'actualitat vivim una doble crisi econòmica i social, entenc per crisi social un conjunt de canvis en el sistema de valors, de processos de participació ireivindicació, d'idees i fins d'espiritualitat ...
La crisi també s'ha traslladat al món de l'art, un art que es troba vivament enredada en un passat que tot i extremament ric queda molt enrere.
Tots sentim i sabem que hem de buscar un nou art. És en aquest àmbit en el qual ubiquem les presentacions de propostes en procés, llocs que pretenen crear un espai de crítica i de reflexió sobre les arts escèniques. Fent renéixer l'anticconcepte d'avantguarda artística.OBJECTIUS
Les "Nits en Progress" tenen com a objectiu:

-Promocionar i donar a conèixer el treball de coreògrafs emergents, possibilitantque el seu treball sigui presentat en un context que indueix al desenvolupamentd'aquests mateixos.

-Crear un espai obert per a la crítica artística, en el qual a través d'una criticacomunitària als treballs presentats, es busquessin conjuntament millores is'incentivarà el desenvolupament de nous Llenguatges Artístics.2010- 2013- LAB C ( LABORATORI INTERDISCIPLINARI)

és un laboratóri  interdisciplinari de Teatre, Dansa, Clown, Ioga, Música i Molt més .. És com DIU Diana Bastos Niepce 1 espai de:

Mostra em qui ets ...

En minuts, el passar de l'espai, el temps és transforma en insuportablement bell, el ritual assolit per els siluetes dels Cossos que contra llum, murmurin sincersmurmuris de veus altives i gics que fora de l'espai esdevenen. Aquí Dins, el temps s'atura i comencen micro-estruturas d'enllaç gics, AMB timings béaconseguits, d'1 COMPOSICIÓ en temps real, on Totes els transicions, purificadespels Seus Alts i baixos de diferents Tècniques Artístiques, són Unides per Allò quedic d'amor i una mica ... un amor més gran ... un amor que fa donar vida a lesperformance. Tot Allò que passa fa SENTIT i el Moment és viscut, els miradescobreixen 1 horitzó de metamorfosi propagades per Esdeveniments de clown, dansa, ritual, tècnica, on el Moment perdura, i Tot fa SENTIT. Sense presses eldesenvolupament acaba AMB un mirar perdut a l'espai d'un grup unit perhortènsies, definides per la bellesa de l'amor més gran, d'una cosa que Podem definir com transcendent-la bellesa viscuda del Moment ... "Diana Bastos Niepce "

No hay comentarios:

Publicar un comentario