miércoles, 17 de septiembre de 2014

TALLER DE SETEMBRE DE DANSA CONTEMPORÀNIA


Horari: 20h- 21h30
Dies: 17, 19, 22, 25, 30
Durada: 1h30 diària
Públic: tots aquells amb interès en la dansa contemporània



Sinopsi:

La dansa contemporània es pretén que sigui la dansa d'avui, així que ella té la intenció de posar en pràctica, per definició, tot el pensament contemporani treballant la persona en tot el seu potencial creatiu i físic mitjançant el desenvolupament de tots els aspectes del coneixement físic , filosòfic, espiritual i emocional.

Aquest taller pretén ser el reprendre del contacte a la dansa, especialment a la dansa contemporània, preparant el cos per rebre tot un treball físic anual. Meditació, tècniques de sòl, improvisació i coreografia la base del nostre treball diari.


Biografia:

Ana Leitao

Nascuda a Plovdiv, Bulgària, el 1982 es va graduar en Dansa Contemporània a Balleteatro, Porto. Va estudiar i matemàtiques aplicades a l'astronomia a la Facultat de Ciències, Universitat de Porto física. Màster en Origen i Evolució de la Vida de la Universitat del Minho. Ex-investigadora PRBB_ Parc Recerca Biomèdica de Barcelona, en els models de les criptes de les cèl · lules mare. Fundadora de la Cia. Bacantoh Associació Cultural i, de Barcelona. Creadora del Festival TUDANZAS dansa social, el Barcelona.